El Veinti tanca l'any amb derrota

Abans del partit es va fer la presentació dels equips de l'entitat

El CF Juventud 25 de Septiembre no va poder acabar el 2023 amb una victòria, ja que es va veure superat per un bon Llevant Las Planas. El partit que corresponia a la jornada 14 del grup 3 de Segona Catalana va acabar amb 3-4.

El Veinti va sortir adormit i abans del primer minut va rebre el primer gol en contra, el matx era dels visitants encara que el central Saül aconseguia l'empat abans del descans.

A la represa, més del mateix, un Llevant més ben posicionat al terreny de joc posava l'1-3 abans del minut 15. Va intentar despertar el Veinti escurçant distàncies al marcador, però els errors defensius el van penalitzar massa. El partit va acabar amb 3-4 i els de Richard Giménez acaben l'any en una còmoda sisena posició i no tornaran a la competició fins al 13 de gener. Això sí, durant l'aturada nadalenca continuarà amb els entrenaments i jugarà un parell de partits amistosos.

Tot i això, va ser un dia especial, ja que abans del partit es va fer la presentació dels equips de l'entitat, 32 equips i més de 450 jugadors i jugadores amb la presència de familiars que abarrotaven el Municipal 25 de setembre. L'acte va estar presidit per l'alcaldessa de la ciutat Ana Maria Martínez, així com altres representants de partits polítics i entitats de la ciutat.

Presentació dels equips del Veinti. FOTO: Cedida