El Veinti, a una victòria d'aconseguir l'ascens

Amb aquesta victòria, l'equip es queda a només tres punts de proclamar-se campió de Lliga i d'assolir l'ascens a Segona Catalana

Aquest cap de setmana es va disputar el partit entre el CF Juventud 25 de Septiembre contra el CF Junior a la jornada 30 del grup 6 de la Tercera Catalana. L'equip rubinenc va haver de remuntar per emportar-se els 3 punts i van acabar amb un 1-3 al marcador.

L'equip local va sortir millor i va dominar durant tota la primera part, tenint diverses oportunitats per avançar-se al marcador, però la gran actuació del porter del Veinti, el Rodrigo, ho va evitar.

Jugadors del veinti celebrant la victòria. FOTO: Cedida

A la represa, el Veinti va sortir una mica millor, però va ser l'equip de Sant Cugat qui s'avançava al minut 63 amb el primer gol. Des d'aquell instant, pas endavant dels homes de Richard Giménez que, 9 minuts després, posaven les taules al marcador després d'un penal transformat pel Roli. Fins al final del partit, atac i gol dels de Rubí que van aconseguir dues dianes més, de Dani Gorri i Younes, per posar l'1-3 final i desfermar l'eufòria dels nombrosos aficionats del Veinti que es van desplaçar fins al Club Junior.

Amb aquesta victòria, i a falta de quatre partits per terminar, el CF Juventud 25 de Septiembre es queda a només tres punts de proclamar-se campió de Lliga de forma matemàtica i assolir l'ascens a Segona Catalana. Ho pot aconseguir el pròxim diumenge davant de la seva afició al partit que l'enfrontarà a la UE Castellbisbal a partir de les 12 hores al Municipal 25 de setembre.