Victòria balsàmica per les absolutes del CN Rubí

La waterpolista del club rubinenc, Luna Vara, va ser la màxima anotadora del partit amb 3 dianes

L'equip absolut femení de waterpolo del CN Rubí va assolir una còmoda victòria davant del CD Boadilla de Madrid. La waterpolista del Club rubinenc, Luna Vara, va ser la màxima anotadora del partit amb 3 dianes. Amb aquest resultat les noies dirigides pel Karlos Ligero, es col·loquen a la novena posició empatades amb el CN Sant Feliu, i s'apropen més a les posicions per disputar el Play-Off que dona accés a les competicions europees.

El dissabte 13 d'abril, es va celebrar la 5a jornada de la lliga infantil de natació i el trofeu absolut/júnior a les instal·lacions del FCN el Tossalet (Berga). El Club Natació Rubí va competir amb set nedadors i dues nedadores i majoria van millorar les seves marques personals.

5a jornada infantil i trofeu a Berga. FOTO: CN Rubí

5a jornada infantil i trofeu a Berga. FOTO: CN Rubí

L'anterior dissabte, el 6 d'abril, els esportistes més petits del Club van fer la prova de nivell benjamina i pre-benjamina a les instal·lacions de Can Rosés. Van ser un total de 31 nedadors d'aquestes categories que van ser avaluats pels diferents tècnics de la Federació Catalana de Natació. La prova constava de diferents blocs d'elements tècnics a realitzar, amb l'objectiu d'arribar a les categories superiors amb la tècnica adequada.

El mateix dissabte es va celebrar la 6a jornada de la lliga alevina de natació a Navàs (el Bages). En aquesta competició el club va participar amb 14 esportistes, millorant la majoria les seves millors marques personals.

6a jornada alevina a Navàs 2024. FOTO: CN Rubí

6a jornada alevina a Navàs 2024. FOTO: CN Rubí

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.