Victòria per a l'equip femení del Cent Patins

Les jugadores van fer entrega de la Copa de la Reina a l'afició rubinenca, que omplia les grades de l'estadi Francesc Calvo

Disputada la jornada 11 de la lliga d'hoquei línia amb diferents resultats per l'HCR Cent Patins. El femení va començar amb l'entrega de la Copa de la Reina a l'afició rubinenca, que omplia les grades del estadi Francesc Calvo.

En el partit, les noies van estar intractable davant el Fenix. És cert que jugaven amb la penúltima classificada de la lliga, però és que van estar intenses en tot moment del partit. No van passar gaire més de dos minuts que les rubinenques es van posar per davant al marcador, i la resta del partit van tenir possessió buscant el gol i amb la recuperació de la pastilla el més ràpid possible. Les de Carabanchel no van poder gaudir de gaires oportunitats i el resultat final va ser de 8-0.

thumbnail Image

Els nois del Cent Patins van jugar després davant Las Rozas. El partit no va començar gaire bé per als locals, ja que els madrilenys es van posar per davant al marcador, però en poc temps va arribar l'empat i els rubinencs van aprofitar una superioritat per posar-se per davant. A la segona part del joc, els rubinencs no va estar molt bé, tot i que al cap de cinc minuts de la represa van col·locar un marcador favorable de 3-1. La resta del partit, a partir de llavors, va ser dels madrilenys. Els rubinencs no van saber aguantar el resultat i els passis precipitats i la falta d'intensitat van portar a Las Rozas que, amb una marxa més, s'emportessin el partit pocs segons abans del final. Resultat final de 3-4, que deixa els nois setens a classificació.

El dissabte vinent viatgen tots dos equips sèniors fins a Madrid per a disputar la següent jornada de lliga davant el PC Tres Cantos, partit complicat per a tots dos i a on seria important sumar algun punt.