Victòria amb remuntada del Veinti

Per la seva banda, l'equip filial va golejar 7-0 al CF Junior B i es col·loca en segona posició a un punt del líder

El CF Juventud 25 de Septiembre va aconseguir la victòria en la seva visita al CF Molins de Rei a la 7a jornada del grup 3 de Segona Catalana amb un 2-3.

El partit se li va posar molt de costat al Veinti després d'un 2-0 advers. El Molins de Rei es va avançar al cap de 23 minuts, en una de les poques ocasions que va tenir a la primera meitat. Per la seva banda, el Veinti va desaprofitar un parell d'arribades molt clares.

A la represa, va sortir bé l'equip local que va provocar un penal per obtenir el 2-0 al minut 10 de la segona meitat. Amb molt de temps al davant l'equip de Richard Giménez es va tirar a l'atac i en 15 minuts van capgirar el marcador amb 2 gols de Roli i un altre de Younes. Amb un home menys sobre el terreny de joc per l'expulsió del central Dani García, va aguantar bé el Veinti i es va endur els 3 punts del Municipal Josep Raich amb 2-3 al marcador final.

El Veinti celebrant la victòria. FOTO: Cedida

Amb aquesta victòria, es col·loca a la meitat de la taula de classificació amb 10 punts, després de 2 victòries consecutives. La jornada vinent rep diumenge l'UD Sector Montserratina al Municipal 25 de setembre a les 12:05 hores.

Per la seva banda, el filial del CF Juventud 25 de Septiembre va golejar 7-0 al CF Junior B i es col·loca en segona posició a un punt del líder.