Victòria del Veinti que li assegura la segona posició

Últim partit del Veinti davant la seva afició amb una bona victòria davant d'un gran Sant Cugat

Mancant una jornada, el San Lorenzo es va proclamar campió del grup 6 de la Tercera Catalana, gràcies al seu triomf a Can Rosés davant el filial de la UE Rubí i aconsegueix l'ascens a Segona Catalana. El CF Juventud 25 de Septiembre, amb la seva victòria davant el Sant Cugat (2-1), tercer classificat, assegurava la segona posició i està esperant que els descensos compensats li donin la possibilitat d'ascendir com un dels millors segons.

Últim partit del Veinti davant la seva afició que va omplir el camp per acomiadar la temporada dels seus. L'equip de Richard Giménez ho va resoldre amb una bona victòria davant un gran rival. Dos gols de Younes, un al minut 37 de la primera part i un altre al 10 de la segona, posaven per davant els locals en un partit que tenien controlat. Arran del segon gol, el Sant Cugat va aconseguir la pilota, va escurçar distàncies a un quart d'hora del final però ja no va ser suficient per treure alguna cosa positiva del Municipal 25 de setembre.

Abans d'arrencar el partit es va guardar un minut de silenci en memòria de Trini, pare de Jesús García, president del CF Juventud 25 de Septiembre.

El Veinti porta una segona volta de campionat immaculada, invicte amb 11 victòries i 3 empats. Dissabte que ve, a partir de les 18:30 h, últim compromís al camp del Junior CF, amb l'objectiu d'aconseguir la victòria, sumar els màxims de punts possibles i optar a una de les places que li doni l'ascens com un dels millors segons de Tercera Catalana.