Victòria del Veinti que continua en tercera posició

El partit va estar marcat per l'ambient festiu del grup d'animació local Supporters1968, que celebraven el seu 15è aniversari

El CF Juventud 25 de Septiembre es va retrobar amb la victòria aquest passat diumenge, després de guanyar el CFA Espluguenc per 2-0 en el partit corresponent a la jornada 12 del grup 3 de Segona Catalana.

Partit efectiu dels pupils de Richard Giménez contra un rival combatent, l'efectivitat de cara a porteria i la seguretat en defensa van ser claus. Izan Quiñonero va marcar al minut 21 de la primera part l'1-0, resultat amb què es va arribar al descans.

A la segona meitat, un gol de Saúl a la sortida d'un córner posava el definitiu 2-0 al minut 64, l'equip visitant va tenir algunes ocasions, però el Veinti va mantenir la porteria a 0.

El Veinti en el partit contra el  CFA Espluguenc. FOTO: Cedida

El Veinti en el partit contra el CFA Espluguenc. FOTO: Cedida

El partit va estar marcat per l'ambient festiu a la grada del Municipal 25 de setembre amb el grup d'animació local Supporters1968, que celebraven el seu 15è aniversari i es van fer notar durant tot el partit.

El Veinti continua tercer a la classificació a 3 punts del Ciutat Cooperativa, 2n classificat i a 5 punts del líder, el CF Gavà. Precisament, el diumenge 3 de desembre a les 12h, l'equip rubinenc visitarà el camp del Gavà.

Per la seva banda, l'Amateur B del CF Juventud 25 de Septiembre va perdre per 4-1 al partit que el va enfrontar a l'Aristoi FA.