Victòria del Veinti contra el Vilanova del Camí

El club continua amb la bona dinàmica en aquest inici d'any i la temporada en general

El CF Juventud 25 de Septiembre continua amb la bona dinàmica en aquest inici d'any i la temporada en general. Aquest passat diumenge va aconseguir una nova victòria, per 3 gols a 2, en el partit que el va enfrontar al Vilanova del Camí corresponent a la jornada 19 del grup 3 de la Segona Catalana.

El partit va ser molt treballat per part dels pupils de Richard Giménez que es van posar per davant al minut 10 després d'un bon gol de falta de Pedro. Quan faltaven 10 minuts per al descans empataven els visitants, però Roli, a la jugada següent, tornava a posar per davant els rubinencs.

El Veinti abans del partit contra el Vilanova del Camí. FOTO: Cedida

A la represa va prémer el Vilanova que obtenia de nou la igualada al cap de vint minuts de la continuació, però com al primer temps, el Veinti aconseguia el tercer gol en la següent jugada amb gol d'Izan. Fins al final del partit bona feina defensiva dels locals que buscaven les seves ocasions a la contra. El marcador ja no es va moure i va acabar amb el 3-2 final.

El Veinti continua en una còmoda tercera posició amb 35 punts, a 7 del líder Ciutat Cooperativa i a 3 punts del segon classificat Gavà. La pròxima jornada visitarà el CD Almeda, el diumenge 25 de febrer a partir de les 12 hores.

Per la seva banda, el filial del CF Juventud 25 de Septiembre va veure com el seu partit, que l'enfrontava a l'EF Viladecavalls B era suspès, per incompareixença del rival.