Victòria del Veinti al derbi de la ciutat contra el Rubí B

Retallada de punts a la classificació, després de la derrota del líder San Lorenzo

Aquest passat dissabte s'ha disputat el derbi de la ciutat entre el filial de la UE Rubí i el CF Juventud 25 de Septiembre. Partit corresponent a la jornada 26 del grup 6 de la Tercera Catalana, que es va emportar el Veinti per 1 gol a 3.

El conjunt de Richard Giménez va mostrar el seu potencial durant la primera part i un doblet de Marçal, amb gols al minut 6 i al 20, els posava per davant al marcador. Amb el 0-2 es va arribar al descans d'una primera part que va poder acabar amb un resultat més ampli per al Veinti.

A la represa va sortir amb més intensitat el Rubí i va tenir un parell d'arribades de perill però va ser el defensor visitant Saúl qui posava el 0-3 al marcador, al minut 63, després d'una rematada des de la frontal que va tocar en un jugador local. Diferents oportunitats per a tots dos equips fins que, quan faltaven 10 minuts, Samba Babacar feia el gol de l'honor per als locals amb què es va arribar al final del partit.

Gran ambient a les grades del municipal de Can Rosés amb molt de color i càntics, a càrrec del grup d'animació visitant Supporters 1968, malgrat la pluja dels primers minuts.

Animació a Can Rosés a càrrec dels Supporters 1968. FOTO: Cedida

Gran ambient a les grades del municipal de Can Rosés amb molt de color i càntics. FOTO: Cedida

Setena victòria consecutiva per al CF Juventud 25 de Septiembre, que es col·loca a tres punts del primer lloc mancant quatre partits per disputar-se, després de la derrota del líder San Lorenzo. El Rubí B posa fi a una ratxa de 8 partits sense conèixer la derrota.

La propera jornada el Veinti jugarà a casa davant del CD Can Parellada, diumenge a partir de les 12 h.