Victòria del Veinti a domicili

Victòria treballada pel Veinti des de l'inici del partit, un Veinti que es presentava amb moltes baixes

Quarta victòria consecutiva per al CF Juventud 25 de Septiembre que aquest passat dissabte va derrotar el Club Barcelonista Terlenka per 0-1, en el partit corresponent a la jornada 9 del grup 3 de la Segona Catalana.

Victòria treballada pel Veinti des de l'inici del partit, un Veinti que es presentava amb moltes baixes. A la primera part va sortir més fort l'equip local amb un parell d'arribades de perill, a més al minut 21 va tenir l'oportunitat d'avançar-se al marcador per mitjà d'un penal, però el porter del Veinti, Rodrigo Pérez, va fer una espectacular parada. Abans del descans els de Richard Giménez van aconseguir el control de la pilota i al minut 42, Raúl Robles posava el 0-1 després d'una gran rematada des de fora de l'àrea.

A la segona part, guió semblant amb un inici més contundent del Terlenka i un Veinti buscant les seves oportunitats a la contra. No es va moure el marcador i el CF Juventud 25 de Septiembre va aconseguir endur-se els 3 punts cap a Rubí.

El veinti celebrant la victòria. FOTO: Cedida

Amb aquesta victòria, el Veinti continua a les posicions altes de la classificació amb 16 punts i la setmana vinent intentarà continuar amb la seva bona ratxa al Municipal 25 de setembre on s'enfrontarà al filial de la UD Viladecans. Serà diumenge a partir de les 12:05h.

Per la seva banda, l'Amateur B va caure derrotat per 1-2 davant del CFU Mirasol-Bacó. Ara és sisè classificat amb 9 punts i la setmana que ve jugarà a les 12h contra el CD Montcada al Municipal de la Ferreria.