Victòria del Veinti en un partit boig davant el CF Matadepera

Abans del partit, emotiu minut de silenci i ofrena floral en commemoració del 60è aniversari de la tràgica rierada del Vallès

Dia festiu a l'estadi municipal del 25 de setembre aquest cap de setmana, amb botifarrada popular, exhibició de kangoo jumps i presentació del primer equip, al costat de les promeses del club. Com a colofó, partit de la segona jornada de Tercera Catalana que enfrontava el Veinti amb el CF Matadepera.

Abans de l'inici del matx, emotiu minut de silenci i ofrena floral en commemoració del 60è aniversari de la tràgica rierada del Vallès.

Començava el partit amb un Juventud 25 de Septiembre dominant i posant-se amb 2-0 a favor, abans dels 20 minuts, amb dianes de Marcos i Marçal. Però el que semblava un partit plàcid per al quadre local es va torçar, ja que el Matadepera va aconseguir el control de la pilota i abans del descans va aconseguir posar l'empat al marcador.

A la represa, s'avançava l'equip visitant posant el partit de cap per avall. Va moure la banqueta Richard Giménez i el Veinti es va convertir en un remolí, en 4 minuts (del 23 al 27) va capgirar el partit amb tres dianes consecutives. Dos gols d'Óscar i un altre per a Younes, establint el 5-3 final. Va tenir ocasions el Veinti per ampliar el marcador però aquest ja no es va moure.

Nova victòria de l'equip de Rubí per continuar ocupant el lideratge de la categoria amb sis punts empatat, això sí, amb Sabadellenca, Rubí B i Sant Quirze.

Precisament, el FC Sant Quirze serà el proper rival, dissabte 1 d'octubre a les 17 h, al municipal Can Casablanques.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.