Victòria del Veinti per recuperar sensacions

Els tres punts permeten a l'equip rubinenc continuar a la zona alta de la classificació

El CF Juventud 25 de Septiembre visitava la UE les Fonts, darrer classificat del grup 6 de la Tercera Catalana, aquest passat diumenge. Els de Rubí es van emportar el partit amb una solvent victòria, per 2 gols a 6, entre dos equips necessitats de punts, un per sortir de la zona baixa i un altre per seguir als llocs de dalt.

Als primers minuts va sortir millor l'equip de les Fonts i, fruit d'això, es va avançar al marcador al minut 12. A partir d'aquí va despertar l'equip de Richard Giménez, es va apoderar de la pilota i va començar a crear ocasions de perill. El resultat al descans 1-5, gols de Miki, Caparrós, Ángel i doblet de Younes.

A la segona meitat, el Veinti seguia controlant el partit però més relaxat. Al 62, Les Fonts aprofitava una falta d'entesa a la defensa per posar el 2-5 ia 15 minuts del final Saúl, posava el definitiu 2-6.

Tot i la victòria, continua el CF Juventud 25 de Septiembre en tercera posició a 5 punts del líder, el San Lorenzo. El proper partit, dissabte a les 18 hores a Sant Llorenç Savall contra el CE Llorençà.