Victòria del Veinti per tancar l'any

Diumenge festiu amb la presentació dels equips de l'entitat, xocolatada i visita del Pare Noel

Diumenge festiu el que es va viure al Municipal 25 de Setembre aquest cap de setmana amb la presentació dels equips de l'entitat, xocolatada i la visita del Pare Noel.

Imatge aèria amb les lletres del Veinti formades per persones. FOTO: Cedida

Tot seguit el partit entre el primer equip i el CF Júnior, corresponent a la 13a jornada del grup 6 de Tercera Catalana, que va acabar amb una victòria ajustada per al CF Juventud 25 de Septiembre per 3-2.

El partit va ser molt equilibrat i l’equip visitant va portar el pes del joc durant moltes fases de la primera part. En els primers 45 minuts hi va haver ocasions per a tots dos equips però una bona actuació del porter local, Rodrigo, va evitar els gols del Júnior. Un gran llançament de falta de Younes posava per davant el Veinti abans del descans.

A la segona meitat amb el partit més trencat van arribar més ocasions per als dos conjunts, Óscar posava el 2-0 als 7 minuts de la represa. I el que semblava un partit controlat pels homes de Richard Giménez va canviar amb 2 dianes en 10 minuts del Júnior que aconseguien la igualada a 15 minuts del final. Quan faltaven 5 minuts de nou el davanter Óscar marcava i deixava el definitiu 3-2 al marcador.

El Veinti tanca un any espectacular on només ha perdut un partit oficial (contra el Sant Cugat) comptabilitzant les dues temporades. En aquesta lliga continua com a primer classificat amb 4 punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Sant Quirze.

La competició es reprendrà després de les festes nadalenques on el CF Juventud 25 de Septiembre visitarà la UE Castellbisbal i té pendent per disputar els minuts finals del matx suspès contra la UE Sabadellenca.