Arrenca la primera fase de millora del camp de futbol del 25 de Setembre

S’ha començat pel trasllat del bar, lavabos i vestidors per deixar espai a la construcció d’un nou edifici

Aquesta setmana ha arrencat la primera fase del projecte de millora del camp de futbol del 25 de Setembre. L’objectiu de les obres és dotar aquesta instal·lació esportiva d’un nou edifici que aglutini els diferents serveis existents, que ara s’ubiquen en mòduls prefabricats. Des del Club de Futbol 25 de Setembre han rebut amb entusiasme aquesta notícia que suposarà una millora substancial en les instal·lacions del camp.

La primera fase dels treballs, inclosa al Pla d’inversions financerament sostenible, consisteix en traslladar els actuals mòduls que acullen els vestidors, els lavabos i el servei de bar a una altra zona del camp. Això permetrà alliberar l’espai que ocupen actualment, on en un futur s’hi construirà el nou edifici, i a la vegada garantirà el correcte funcionament de les activitats actuals del camp. La nova construcció, a banda dels serveis existents, també acollirà una zona de gimnàs per complementar els entrenaments del club, així com un local social per a l’Associació de Veïns del Vint-i-cinc de Setembre.

Imatge virtual del nou edifici de serveis del camp de futbol del 25 de Setembre. FOTO: Ajuntament de Rubí

 

Prèviament al trasllat dels mòduls, s’ha començat a realitzar una plataforma sobre el talús on s’ubicaran aquestes estructures de manera provisional, amb l’objectiu de regularitzar el perímetre del camp i habilitar aquest espai eventual.

Les obres, que duu a terme l’empresa Iberland, Inmuebles y Reformas SL per un import de 181.765 euros, tenen un termini d’execució de tres mesos.