FGC modifica el seu servei durant l'estiu

Fins al 31 d'agost, la freqüència de pas dels trens serà inferior

Com ja és habitual durant l'època estival, FGC redueix la freqüència de pas dels seus trens per tal d'ajustar-se a la demanda d'aquest període. Aquestes limitacions del servei s'allargaran fins al 31 d'agost però variaran d'una banda en funció de la setmana del mes i, de l'altra, de si és dissabte o festiu.

Així doncs, del 5 al 9 d'agost i del 26 al 30, els dies laborables, el primer tren de Rubí cap a Terrassa surt a les 5.32 i l'últim a les 2.24, amb una freqüència de pas d'uns 10 minuts en hores punta, i de 20 a 40 minuts a les hores de menys afluència. En sentit contrari, direcció Barcelona, la freqüència de pas és la mateixa però el primer tren surt de Rubí a les 4.33 i l'últim a la 1.25 de la matinada.

Del 12 al 23 d'agost, també els feiners, la freqüència de pas dels trens serà d'uns 20 a 30 minuts, segons l'hora del dia, i el primer tren direcció Terrassa sortirà de Rubí a les 6.02 i l'últim a les 2.24. En el sentit contrari, direcció plaça Catalunya, el primer tren surt de Rubí a les 5.02 i el darrer a la 1.25.

 

Finalment, els dissabtes i festius, la freqüència de pas dels trens és d'uns 30 a 40 minuts. En direcció a Terrassa, el primer tren surt a les 6.02 de Rubí i el darrer a les 2.24. En sentit Barcelona, el primer tren surt de l'estació rubinenca a les 5.22 i l'últim a la 1.28. En relació al darrer tren, cal tenir en compte que aquest horari pot variar en funció de si es tracta de vigília de festiu. Podeu consultar l'horari complet a continuació.

S1 direcció Terrassa   FGCS1 direcció plaça Catalunya   FGC

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?