La 14a edició de la Botiga al Carrer no aconsegueix les xifres de l'any passat

El dissabte va estar marcat per riuades de gent intermitents

La Botiga al Carrer, amb presència intermitent dels ciutadans rubinencs
La Botiga al Carrer, amb presència intermitent dels ciutadans rubinencs | REDACCIÓ

 

La 14a edició de la Botiga al Carrer no va aconseguir una participació tan alta com en anteriors anys. Durant tota la jornada que ha durat l'activitat, des de les 10 h del matí fins a les 21 h de la nit, va ser comú veure riuades intermitents de rubinencs i rubinenques passejant-se pels carrers on van sortir els aparadors.

 

Aproximadament un centenar d'establiments van treure el seu aparador al carrer en aquesta iniciativa organitzada per Comerç Rubí. L'edició d'enguany, però, va ampliar la seva zona d'influència, ja que a més de l'Illa de Vianants, la plaça Catalunya, Doctor Guardiet i Pere Esmendia, també es va ampliar en Maximí Fornés, Pere Esmendia i Magí Ramentol.

 

Un dels punts que més èxit va tenir va ser l'avinguda de Barcelona, on l'Associació d'Amics dels Cotxes Antics va instal·lar vehicles clàssics. Era molt comú, llavors, que les famílies es paressin al costat de les joies de 4 rodes per fer-se una foto.

 

 

 

Un dels motius que podria explicar aquesta baixada de participació ciutadana podria ser la festa de dilluns, ja que en un cap de setmana de 3 dies la gent acostuma a marxar sempre que pot. "La veritat és que ha estat més fluix aquest any, pitjor que l'any passat. Potser té a veure la festa de dilluns perquè hi ha gent que marxa perquè els nens i nenes no tenen col·legi dilluns i crec que això ha perjudicat bastant", explicava la Mònica,  venedora d'un dels comerços que va participar en la Botiga al Carrer. Les vendes, per conseqüència, tampoc han estat del tot bones.

 

El que sí que va tenir bones xifres va ser el Banc d'Aliments de l'Associació Solidària d'Ajuda Veïnal (ASAV). Durant tota la jornada es van aconseguir omplir unes 50 caixes plenes d'aliments i 150 litres de llet, aproximadament.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?