La recepta del dia: Broquetes de pollastre amb herbes

-

 

Ingredients per 4 racions

  • 2 pits de pollastre
  • 1 manat de romaní
  • 1 manat d'orenga
  • 1 manat de farigola
  • 3-4 cullerades de mel
  • oli d'oliva verge extra
  • sal en escates

 

Preparació

  1. Busqueu les branques de romaní més rígides i elimineu-ne les fulles per poder fer-les servir com a pals de broqueta.
  2. Inseriu-hi tires de pollastre i pinteu les broquetes amb una barreja de mel, oli d'oliva i herbes aromàtiques.
  3. Saleu-les i fregiu-les en una paella amb oli.
  4. Quan el pollastre comenci a daurar-se i estigui ben cuit, retireu les broquetes del foc. Serviu-les de seguida.

 

Consell

  

Podeu afegir verdures, com ara tomàquets, ceba, etc., entre les tires de pollastre per fer una broqueta completa; també podeu afegir-hi fruita.