Les postres del dia: Flam de pinya i coco

-

 

Ingredients per a 4 racions

  • 6 ous
  • 250 g de sucre
  • 750 ml de llet
  • 250 ml de llet de coco
  • la pell d'una llimona
  • 1 canonet de vainilla
  • 1 pinya baby

 

Preparació

  1. En un pot, poseu la llet a bullir, juntament amb la llet de coco, la pell d'una llimona i un canonet de vainilla obert per la meitat. En un recipient, barregeu els ous amb 150 g de sucre i la llet bullida, i reserveu-ho.
  2. En una paella, prepareu un caramel fonent la resta del sucre a foc molt lent. Quan comenci a fumejar, aboqueu-ho en motlles per a flams i deixeu que es refredi.
  3. Ompliu els motlles amb la barreja de llet i ou, i afegiu-hi rodanxes de pinya, sense pela i sense el cor. Coeu els flams al bany maria, al forn, uns 25 min, a 180 ºC.
  4. Cobriu els flams amb paper d'alumini, perquè no es cremin al forn.