L'Ajuntament assigna als primers assessors del mandat

Quatre càrrecs són del PSC, 1 del PP i 1 d'ECP

L'Ajuntament de Rubí ha nomenat els seus càrrecs de confiança del mandat. El Ple del dia 28 de juny de 2023, va determinar el nombre d'assessors i les retribucions que rebrà cadascú. Com va acordar el PSC amb En Comú Podem per a aprovar el cartipàs municipal, el nombre del personal eventual a dedicació completa ha baixat de 4 a 3 i el de jornada parcial es manté en 3. L'acta s'ha fet pública al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB)

Els assessors que formaran part en règim de dedicació completa faran jornades de 37,5 hores setmanals i cobraran 51.459€ anuals. Les assignades són Maria Mas (número 25 a les llistes del 28-M pel PSC) i Beatriz Patón, que repeteixen com a assessores, i Sofia Alarcón (número 12 pel PSC als anteriors comicis locals). Les seves funcions al consistori encara no s'han fet públiques. 

Per altra banda, els que estan a règim parcial cobraran 25.729,50€ anuals per 18,75 hores a la setmana. Un d'ells és Rafael Cuesta (número 11 del PSC al 28-M), Adrián Fernández (número 7 a les llistes del PP-Rubí a les eleccions municipals) i Andrea de Pablos (número 7 per En Comú Podem-Confluència al 28-M). 

La resta de grups municipals no consten amb assessors de moment. De forma que vagi avançant el mandat, les formacions podran demanar aquests càrrecs de confiança. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.