L’alcaldessa participa a la junta directiva del Fòrum Empresarial CECOT- Rubí

Ana María Martínez ha avançat als representants de les empreses de la ciutat que està prevista la inversió de gairebé 570.000 euros en millores d'asfaltatge i voreres dels polígons

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha participat en l'última reunió de la junta directiva del Fòrum Empresarial Cecot Rubí, amb l'objectiu de despatxar els reptes socioeconòmics del nou mandat municipal. La reunió també ha comptat amb la presència del regidor de Serveis a l'Empresa, Víctor García Correas; el regidor de Planejament Urbà, Rafael Güeto Ortiz i Juan López Nuñez, regidor del servei d'Obra Pública. La trobada ha estat constituïda pel president del Fòrum Empresarial Cecot Rubí, Manuel Jiménez Muñoz.

Ana María Martínez ha comentat amb l'ens empresarial la incorporació de la unitat de llicències i disciplina d'activitats a l'Àrea d'Indústria Comerç i Ocupació, amb la finalitat de ser més eficient i àgils del sector a la ciutat. El govern rubinenc s'ha reafirmat amb la voluntat d'aprovar un nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) i d'establir un procés participatiu per posar en marxa el procés, tal com va quedar reflectit al Ple municipal del mes d'agost.

Tant l'Ajuntament com el Fòrum Empresarial Cecot Rubí, han celebrat el projecte de reparació i adequació del polígon industrial Q1, que s'aprovarà pròximament. Finalment, l'equip d'Ana María Martínez ha avançat als representants de les empreses de la ciutat que està prevista la inversió de gairebé 570.000 euros en millores d'asfaltatge i voreres dels polígons.

A la resta de la reunió, s'han tractat diversos temes i objectius rellevants per a poder assolir als pròxims anys.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.