L'alcaldessa de Rubí, sorpresa per la negativa del conseller de Salut a reunir-se amb ella

El conseller ha delegat en una responsable tècnica per mantenir una trobada amb la primera edil

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ja va anunciar la setmana passada que havia demanat una reunió amb el màxim responsable de la conselleria de Salut, Josep Maria Argimon, per parlar sobre qüestions que afectant directament a la ciutat en aquesta matèria, com la recent posada en marxa d'un CUAP que no ha complert amb les expectactives, l'ampliació del CAP Anton de Borja, o la construcció d'un hospital a Rubí que també doni servei a la població de Sant Cugat i Castellbisbal.

Més info: Ana María Martínez: “Necessitem d’una vegada per totes la posada en marxa d’un hospital públic”

Tal com ha explicat l'alcaldessa a través del seu Instagram personal, Argimon ha delegat en una responsable tècnica per mantenir una trobada amb la primera edil. L'alcaldessa denuncia, tot i "conèixer i respectar" la persona en la qual ha delegat el conseller, que "no s'escolta" la ciutat en les seves reivindicacions i anuncia que tornarà a demanar-li una reunió al conseller per carta. A més, assegura que també s'ha demanat la visita del president de la Generalitat a Rubí, Pere Aragonès, i "encara estem esperant que ens contesti". 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.