Alejandro Fernández: "El Partit Popular ha tornat per quedar-se i ser decisiu"

El president autonòmic, Alejandro Fernández, ha assistit a l'acte amb la militància del Partit Popular a l'Ateneu de Rubí

Aquest divendres a la tarda, a l'Ateneu Municipal, s'ha celebrat un acte amb la militància del Partit Popular (PP), on Juan José Giner, president del PP de Rubí, ha explicat els punts principals del programa electoral davant de prop d'un centenar de militars i càrrecs de partit. El president autonòmic, Alejandro Fernández, ha fet acte de presència per donar suport a qui presumiblement (serà validat a l'octubre si no hi ha sorpreses) serà candidat del PP Rubí a les eleccions municipals de 2023.

"Vull traslladar el suport absolut de la direcció del Partit Popular de Catalunya al Juanjo Giner i a tot el seu equip", ha destacat Fernández. "És més que evident, i així ho estan manifestant les enquestes, que el Partit Popular ha tornat, per quedar-se, per ser de nou decisiu als ajuntaments, amb vocació de govern i amb vocació de transformar en positiu les ciutats de Catalunya", ha aclarit.

A part de confiar que el PP pot obtenir uns resultats favorables a les eleccions municipals de l'any vinent, Fernández creu que fa molts anys que governen les esquerres i que ara és el moment de fer el canvi a la ciutat. A més, ha remarcat que votar el PP significa fer-ho a favor de la seguretat ciutadana, contra l'ocupació il·legal d'immobles, a favor d'un hospital de referència, d'una segona estació ferroviària, de la qualitat en l'espai urbà i dels impostos moderats.

"La veritat és que el Partit Popular està de moda, estem veient com molta gent s'està afiliant i està il·lusionada", ha confessat Manu Reyes, president provincial del partit, que també ha assistit a l'esdeveniment. "Estem recorrent tot el territori, amb la direcció regional del partit, amb els nostres companys, i estem convençuts que entrarem a les pròximes eleccions municipals amb molta força i serem decisius", ha afegit.

"Estem treballant amb l'equip, trepitjant barri a barri, entitats culturals, esportives, visitant comerços i intentant explicar una mica el que seria el nostre programa electoral, que serà curt, però eficaç", ha afirmat Juan José Giner, president del PP de Rubí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.