El PSC presenta la seva llista per a les pròximes eleccions

La llista electoral del PSC incorpora quatre personalitats de l'àmbit socio-cultural de Rubí pels comicis del 28 de maig

L'alcaldable del Partit Socialista de Catalunya a Rubí, Ana Maria Martínez, ha presentat aquest divendres 14 d'abril a la biblioteca Mestre Martí Tauler la llista oficial de candidats per a les eleccions municipals del 28 de maig. D'entre els 10 primers noms de la llista, vuit corresponen a regidors que repeteixen candidatura, i a més s'incorporen algunes personalitats reconegudes per la seva aportació cultural a la ciutat. Una llista que segons Martínez representa "tots els sectors de la ciutat" i que vol afermar el seu "amor, dedicació i compromís" per Rubí.

8 repetidors i 4 incoporacions

La llista inclou a 24 candidats i 13 suplents. Els vuit candidats que repeteixen són Moisés Rodríguez, Juan López, Rafael Güeto, Marta Oliva, Annabel Cuesta i Víctor Garcia. Per la seva banda, Mari Carmen Cebrián i Miguel Ángel Romero han baixat uns quants esgraons i es troben en les posicions 17 i 24 respectivament, no per decisió del partit segons Martínez, sinó per "motius personals".

L'alcaldable socialista ha insistit durant l'acte en la idea de mantenir regidors que van funcionar durant el passat mandat, i que van "estar a l'alçada" de les complicacions ocasionades per la pandèmia de la Covid-19 i la invasió d'Ucraïna. En aquest sentit, ha assegurat que "quan les coses funcionen no s'han de canviar", i que el seu equip posa "tot a disposició de la ciutat" amb un projecte "sòlid i rigorós"

L'acte de presentació de la llista electoral del PSC va estar ple de gom a gom. FOTO: Estela Luengo

L'acte de presentació de la llista electoral del PSC va estar ple de gom a gom. FOTO: Estela Luengo

 

Pel que fa a l'elecció de candidats, el PSC es mostra conservador però també innovador, ja que incorpora quatre noms provinents del món de la cultura i l'esport locals. Destaca en la 5a posició la Mari Carmen Alarcón, a qui Martínez ha presentat com a enginyera d'obra pública a més de professora de ball flamenc a la ciutat i col·laboradora en una associació de veïns. També s'incorporen la seva germana Sofia AlarcónRafa Cuesta en l'11a posició i en el número 16 Antonio Castillo, responsable de l'escola de ball Vuit Temps. 

Llista de candidats i candidates:

1. Ana Ma Martínez Martínez

2. Moisés Rodríguez Cantón

3. Juan López Núñez

4. Rafael Güeto Ortiz

5. Ma Carmen Alarcón Cuenca

6. Marta Oliva Martín

7. Joan Anton Brustenga Majó

8. Annabel Cuesta Fabre

9. Victor García Correas

10. Sonia García Frances

11. Rafael Cuesta Correderas

12. Sofía Alarcón Cuenca

13. Marta García Marín

14. Gabriel Téllez Ruiz

15. Vanessa Carolina Caiza Chávez

16. Antonio Castillo Núñez

17. Ma Carmen Cebrián Ordóñez

18. José Manuel Gil Meneses

19. Dolores Sayavera Maestre

20. Antonio Santiago García

21. Mónica Gil Tarín

22. Francisco Roldán Ortiz

23. Maria Josefa Martínez Cerrillo

24. Miguel Ángel Romero Alcalde

25. Maria Mas Arrufat

Suplents:

Montse Jiménez Martínez

Francisco Moreno Carmona

Ma Jesús Rodríguez Martínez

Sesareo Anton de la Cruz Bello

Yolanda Ferrer Polo

Jonathan Méndez Garrido

Josefina Núñez Vázquez

David Vera del Pino (Davo)

Elisabeth Fabre Moreno

Agustina García Sáez

Pere Pages Noes

Felisa Navas Moreno

Beatriz Patón López

Santiago Granizal De Leon

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.