Ana María Martínez és la secretària de comerç de la nova executiva nacional del PSC

Martínez és l'actual alcaldessa de Rubí i primera secretària del PSC a la ciutat

L'alcaldessa de Rubí i primera secretària del PSC a la ciutat, Ana María Martínez, ha estat elegida secretària de comerç de l'executiva nacional del PSC, durant el 15è congrés del partit que s'ha celebrat els dies 15, 16 i 17 de març a Barcelona.

Martínez ha agraït el partit la confiança en ella i s'ha expressat a les xarxes socials: "El 15è Congrés del PSC és històric, som història i futur. Estem d'enhorabona!".

Durant el congrés socialista també s'ha reelegit Salvador Illa com a primer secretari del partit a Catalunya i candidat als comicis catalans. Com a Viceprimera secretaria queda Lluïsa Moret, que també és l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, i Jaume Collboni, alcalde de Barcelona s'estableix com adjunt a Primera secretaria i president del Consell d'Alcaldesses i Alcaldes. Per la seva banda, Miquel Iceta, i l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, es mantenen com a president i vicepresidenta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.