Ana María Martínez presenta el seu projecte electoral per ser reelegida com alcaldessa

'Amar Rubí' és el lema de la campanya de la candidata socialista a l'alcaldia

Ana María Martínez, candidata dels socialistes per a les eleccions municipals del 28 de maig, ha presentat el seu projecte electoral, sota el lema 'Amar Rubí', aquest dilluns al teatre municipal La Sala, per ser reelegida com alcaldessa de la ciutat. 

A l'inici de l'acte ha participat Fina Núñez, presidenta de l'Associació Casal Primer de Maig; David Ortiz, president del Club Natació Rubí; i la Vanesa, una jove estudiant en representació del vot jove, que participarà per primera vegada en uns comicis el pròxim mes de maig. Núñez ha destacat tot allò que l'enorgulleix de la ciutat, Ortiz ha agraït el suport de l'Ajuntament i ha aprofitat per reclamar una piscina de dimensions més grans per poder competir, i la Vanesa ha subratllat l'oferta cultural de Rubí, com la programació de Festa Major, o les formacions que s'ofereixen al Rubí Forma.

L'esdeveniment ha estat conduït per l'actual regidora de Comunicació, Annabel Cuesta, qui ha donat pas a la primera edil tot destacant que ha assolit "el 92% dels compromisos adquirits" en el darrer mandat.

El teatre La Sala durant la presentació de la campanya electoral del PSC per a les eleccions municipals de Rubí. FOTO: NHS

El teatre La Sala durant la presentació de la campanya electoral del PSC per a les eleccions municipals de Rubí. FOTO: NHS

Durant la seva intervenció, Ana María Martínez ha assegurat que "ser alcaldessa de Rubí és un viatge apassionant" i s'ha definit com una "hooligan" de la ciutat. La candidata dels socialistes ha admès que hi ha projectes "molt ambiciosos" que no s'han pogut resoldre com es volia i ha reivindicat Rubí com "una fàbrica d'oportunitats". En aquest sentit, Martínez ha remarcat els 11 polígons industrials i 3.000 empreses que hi ha a la ciutat, "i no per això és més gris ni dormitori".

També ha manifestat que "Rubí és color per la riquesa de la seva diversitat" i ha assegurat que hi ha una millora continua dels seus serveis, "amb més zones per a vianants i un excel·lent transport públic".

La socialista ha dit que són conscients que una de les màximes preocupacions del rubinenc és la falta d'aparcament, tot i que s'ha eliminat la zona blava, i que l'Ajuntament ha invertit 43 milions d'euros en el darrer mandat malgrat la pandèmia. Martínez ha aprofitat per tornar a reclamar a la Generalitat equipaments com un hospital, una segona estació de Ferrocarrils, l'ampliació del centre d'educació especial de Ca n'Oriol o l'edifici de l'escola del Bosc.

Justament a les portes del teatre hi havia famílies de l'escola del Bosc per protestar per "la falta de manteniment" de l'Ajuntament i la manca d'un edifici que ha de construir la Generalitat, tenint en compte que fa més d'una dècada que estan en barracons. 

Més info: Famílies de l'escola del Bosc reclamen posar fi als barracons

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.