Ànnia Garcia, d'En Comú Podem, deixa la seva tasca com a regidora

El ple de febrer serà l'últim al qual assistirà com a representant d'En Comú Podem

Ànnia Garcia ha anunciat avui que renunciarà a la seva acta de regidora. El ple de febrer serà l'últim al qual assistirà com a regidora del grup municipal d'En Comú Podem i la substituirà Jordi Arnaiz, el número 4 de la llista.

Tot i que ha explicat que després de les eleccions de 2023 ja havia pres la decisió de no tornar-se a presentar, el fet de fer-ho ara es deu a motius personals i laborals. "El que té sentit ara és fer un pas al costat i permetre que companys que si tenen intenció de continuar el recorregut puguin fer-ho", ha explicat Garcia, alhora que ha expressat la seva satisfacció amb la seva trajectòria dins de la política activa.

Jordi Arnaiz prendrà el relleu de regidor tot i ser el número 4, ja que la número 3 i la que també va ser regidora durant el mandat 2019-2023, Elena Montesinos, ha anunciat que no agafarà l'acta per motius professionals i també pel bé de la coalició, ja que així es manté l'equilibri entre Podem i els Comuns. Arnaiz prové del món sindical i assegura que "és un orgull assumir aquesta responsabilitat".

El portaveu d'ECP, Andrés Medrano, també s'ha pronunciat i ha explicat que ara la coalició s'ha de centrar a fer polítiques útils i focalitzades en la ciutadania. Així doncs, continuaran treballant amb una assemblea única i amb les assemblees de cada formació com fins ara.

Garcia va començar a ser regidora l'any 2013 després que la Marta Ribas, portaveu d'Iniciativa per Catalunya, passés a ser diputada del parlament de Catalunya. "La meva trajectòria ha estat a l'oposició i al govern, però també formant part d'un projecte nou com Catalunya en Comú i havent aconseguit formalitzar l'espai d'En Comú Podem."
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.