L’AUP demanarà promoure el joc a l’aire lliure a través de guinguetes mòbils

També proposa facilitar pilotes d’escuma per evitar conflictes a les places

L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) de Rubí demanarà en el ple municipal del mes d’octubre, que tindrà lloc aquest dijous, habilitar més espais a l’aire lliure per al joc infantil i la socialització del veïnat, a través de quioscs mòbils a diferents barris de la ciutat.

Aquestes guinguetes se situarien de forma regular en punts claus del municipi i contindrien jocs infantils i adults, que dinamitzaria la mateixa persona encarregada de prestar-los.  

“Les terrasses de bar omplen moltes de les nostres places; els cotxes ocupen els carrers; les bicis i patinets passen ràpid entre la gent”, expliquen des de la formació municipal, que demanarà recuperar els espais comuns de les ciutats “com a lloc de vida i relació, i no només de trasllat entre altres activitats o d’intercanvi econòmic”.

Segons l’AUP, activitats de nens com jugar a pilota o córrer al carrer poden entrar en conflicte amb les altres i més recents activitats que es desenvolupen a les places de la ciutat, tenint en compte que la seva densitat ha augmentat en els darrers anys.

En aquest sentit, proposen facilitar pilotes d’escuma a infants i joves en aquelles places en les que hi ha conflicte entre el joc i la resta d’usos, ja que no malmeten aparadors o façanes, i redueixen el soroll.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.