L'AUP presentarà una moció per donar més visibilitat al col·lectiu LGTBI+

Demanen la creació d'un apartat especialitzat en informacions bàsiques i tallers per a la població LGTBIQ+ a la web del consistori

L'Alternativa d'Unitat Popular (AUP) presentarà en el ple municipal del pròxim dijous 25 de juny una moció per donar major visibilitat a la població LGTBI+.

Des del grup municipal expliquen que a la web de l’Ajuntament de Rubí només hi ha una sola referència a algun servei relacionat amb persones gais, lesbianes, bisexuals, transgènere i intersexuals. Es tracta del Punt Jove LGTBI+, com a subapartat del Punt Jove de la web Rubí Jove. “Aquest fet produeix que els serveis, activitats, recursos i informacions vinculades a les necessitats i desitjos del col·lectiu LGTBI+ restin invisibles o bé parcialitzades dins una web concreta”.

Per aquest motiu, l’AUP proposarà la creació d'un apartat del mateix nivell dins la web del consistori que reculli els recursos municipals existents (tallers, punt LGTBI+, etc.), notícies i informacions bàsiques per al col·lectiu. També sol·liciten incorporar un telèfon i un correu de contacte per atendre demandes i peticions de la ciutadania de qualsevol edat, i un cop fet, comunicar-ho a la ciutadania. 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.