L'AUP proposa la vianalització de diversos espais de la ciutat per garantir la distància social

Consideren que cal paralitzar l’actuació al pont de Sant Joan i obrir-lo al pas de vianants

L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) de Rubí informa que ha traslladat aquest dimarts a l’Ajuntament de Rubí la proposta per a la vianalització de diversos espais de la ciutat “per tal de poder garantir l’acompliment de la distància social de 2 metres”.

Segons l’AUP, a les xarxes socials són repetides les demandes per part de persones per facilitar els desplaçaments i passejos evitant el contacte però també les denúncies per la quantitat de gent que acaba convergint en els mateixos espais.

Segons el grup municipal, quan el consistori va anunciar el repartiment de mascaretes infantils, ja va considerar que calia alliberar espais per al passeig. Des del partit asseguren que, d’acord amb les dades publicades al Pla de Mobilitat Urbana (PMU), es pot preveure una gran dificultat en l’acompliment de la distància social amb trànsit de vianants en alguns carrers de la ciutat. Posen com a exemple els 9.000 vianants al dia a la carretera de Sabadell, els 2.000 del carrer Cadmo, més els 7.000 del carrer Cervantes o els 2.000 vianants al dia a la Plana de Can Bertran, entre d’altres.

Per aquest motiu, l’AUP planteja com a mesura “urgent” la vianalització dels eixos o carrers de Prat de la Riba amb carretera de Sabadell; la plana de Can Bertran amb Nostra Senyora de Lourdes; el carrer Cervantes fins al carrer de Cal Gerrer; un sol sentit de circulació al pont del Carrer Cadmo (sentit a definir per l’equip tècnic de l’Ajuntament de Rubí); així com paralitzar l’actuació al pont del carrer Sant Joan i obrir-lo al pas de vianants. També proposen el tancament del passeig de la Llana per al desenvolupament d’activitats físiques rodades.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.