Carles Pujante i Manel Bamala s’incorporen a la llista de Junts Rubí

Pujante és l'actual president de la Societat de Blues de Rubí i Bamala de la Societat de Sant Antoni Abat

Carles Pujante i Manel Bamala formaran part de la llista de Junts a Rubí per a les pròximes eleccions municipals del 2023, com a número 3 i 5, respectivament.

Pujante treballa a Ferrocarrils com a consultor de formació i actualment és el president de la Societat de Blues de Rubí, que enguany celebra el seu desè aniversari.

Pel que fa a Bamala, ha estat durant 15 anys treballador de l'Ajuntament de Rubí i des de 2016 presideix la Societat de Sant Antoni Abat, una de les entitats amb més història de la ciutat que organitza activitats tan destacades com la festa dels Tres Tombs.

"Estic molt orgullós que dues persones amb aquest bagatge en l'àmbit de la cultura i associatiu hagin acceptat sumar-se al projecte de Junts", ha dit el candidat a l'alcaldia, Ivan Vila.

Vila també ha remarcat, a través d'un comunicat, que la formació treballa per perfilar una llista "molt transversal, integrada per gent diversa, molt preparada i amb diverses sensibilitats i formes de fer".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.