Carta oberta als treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Rubí

Text de Xavier Corbera, candidat per ERC

 

 

Em vull dirigir a vosaltres, directament, per tal que conegueu de primera mà quina és la nostra voluntat i quina serà la nostra manera de fer a l'hora d'afrontar el canvi que, si la ciutat així ho decideix, es produirà a partir del diumenge 26 de maig. 

 

M'agradaria que us quedéssiu amb dues idees que crec que són les més importants.

 

La primera és que de cap manera exclourem ningú, sinó tot el contrari, volem comptar amb tothom, amb totes les persones i professionals de la casa que tinguin ganes d'implicar-se i treballar per la nostra ciutat, independentment de si son militants o simpatitzants d'algun partit polític, sindicat o entitat de la ciutat, a nosaltres, i a mi personalment, això ens és igual. Podeu preguntar quin és el nostre tarannà a aquells companys i companyes vostres que em coneixen d'haver treballat o tractat amb mi.

 

La segona és que tindreu com a responsables polítics persones que tenen ganes de fer les coses ben fetes, dones i homes preparats, amb una trajectòria vital i professional dilatada, que coneixen la ciutat i, algunes d'elles, també coneixen molt bé com funciona l'administració. Volem ser rigorosos amb la nostra feina al capdavant de l'Ajuntament, volem ser un bon exemple davant tots i totes vosaltres.

 

Teniu tot el dret a pensar que el paper ho aguanta tot i que això només son paraules boniques. La meva experiència sovint també em porta a pensar el mateix. L'única manera que tinc de demostrar-ho és demanant-vos que mireu el camí que hem fet com a Esquerra Republicana dins la casa i, en el meu cas, quan vaig estar treballant a l'àrea de comerç. I si fem camí plegats a partir del 26 de maig, ho podreu comprovar en cada pas que fem.

  

Soc conscient que cal posar-nos d'acord en l'aprovació de l'Oferta Pública d'Ocupació. Ho necessita la ciutat, ho necessita l'organització i ho necessiteu vosaltres, però sobretot us ho mereixeu. Ho farem i haurem de confiar els uns amb els altres. I ho farem tal i com som nosaltres, amb diàleg, propers, sincers, transparents i honestos. I sobretot sent curosos i conscients de tot el que us hi jugueu. Esquerra som un partit amb 88 anys d'història i sense cap cas de corrupció, i a Rubí no entrarem amb motxilles ni devent favors a ningú. 

  

Aquesta carta no és per demanar-vos el vot, és una carta dirigida al conjunt de treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Rubí, tant als que ens teniu pensat votar, com a tots els que no us passa pel cap fer-ho, o simplement no voteu a Rubí. 

 

Us he escrit aquestes línies perquè conegueu directament, no a través de tercers, tal com nosaltres volem afrontar els canvis, i que en el futur pugui passar comptes amb tots i totes vosaltres del que avui us dic. Poseu-vos en contacte amb mi si teniu algun dubte, idea o preocupació sobre el que us he escrit. Feu-ho quan ens creuem pel carrer, o a través de les xarxes, o a través del correu que tots i totes teniu com a treballadors i treballadores. 

 

Gràcies pel vostre temps.