Ciutadans reclama un hospital de referència per Sant Cugat, Castellbisbal i Rubí

El partit taronja s'ha reunit a Sant Cugat per abordar temes relacionats amb les pròximes eleccions

Diferents portaveus de Ciutadans s'han reunit aquest divendres 10 a Sant Cugat per tractar qüestions relacionades amb les pròximes eleccions i per posar sobre la taula algunes problemàtiques que encara la comarca. Un dels temes principals han estat els pressupostos de la Generalitat i la seva utilització per part de l'actual govern de Sant Cugat. El president de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, en la seva atenció als mitjans, ha expressat que "ERC i PSC han introduït qüestions que beneficien directament a Sant Cugat i poc a la comarca".

En el marc de pressupostos, el partit taronja ha anunciat que presentarà una esmena perquè s'arribi a fer un hospital de referència per a tres poblacions importants com són Sant Cugat, Castellbisbal i Rubí. Carlos Carrizosa ha declarat que no ha arribat a fer-se "tot i que el PSC semblava donar suport a la proposta".

També han abordat l'endarreriment i les traves contínues en la construcció de la B-40, projecte que "Ciutadans sempre ha recolzat" però que part d'ERC es manté en una situació de reticència, tot i el pacte fet amb els socialistes en el passat ple. "Aquesta il·lusió que va despertar l'aparent condició que semblava imposar el PSC, s'està aigualint cada vegada més i sembla que mai s'acabi de dur a terme" ha declarat Carrizosa.

L'alcaldable de Ciutadans a Sant Cugat, Aldo Ciprian, ha parlat sobre temes més locals que a parer seu afecten el municipi, com és el cas de l'escola La Mirada, i ha lamentat la falta de pressupostos destinats a l'escola pública. "Sí que ha existit un finançament, però els costos han augmentat. Això vol dir que els veïns de Sant Cugat hauran de pagar més diners". També ha expressat que el govern d'ERC i PSC "hauria de representar millor els interessos de la ciutadania".

Ciprian ha considerat "beneficiosa" la reunió dels diferents portaveus, ja que tenen inquietuds i dinàmiques comunes i, d'aquesta manera, treballar plegats "per fer una millor campanya de municipals".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.