Ciutadans Rubí reclamarà una deducció de l'IRPF per a les famílies amb hipoteques variables

La formació municipal presentarà una moció en el ple municipal per demanar al Congrés dels Diputats i al govern espanyol una deducció extraordinària

El grup municipal Ciutadans Rubí presentarà una moció en el pròxim ple municipal per instar al Congrés dels Diputats i al govern espanyol una deducció de l'IRPF "per alleugerir" les famílies per la pujada de tipus d'interès hipotecari. 

La formació vol que es dedueixi, com a mínim, un 25% de l’increment a causa de la pujada de l’euríbor en les hipoteques de tipus variable constituïdes fins a l'1 de setembre de 2022 sobre l'habitatge habitual. A més, el partit taronja vol traslladar aquesta proposta al Parlament de Catalunya. 

"Si bé la política monetària no està en mans del Govern, sí que està al seu abast alleujar alguns dels efectes secundaris més negatius d'una normalització de la política monetària (...) En aquest sentit, els ciutadans de Rubí tindran sens dubte una repercussió negativa si no s'adopten mesures correctores que pal·liïn la seva ja malmesa economia familiar", han explicat a través d'una nota de premsa. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.