Comuns Rubí destinarà 4.000 euros al concurs 'Fem-ho en Comú'

Quarta edició de la iniciativa adreçada a entitats sense ànim de lucre, cooperatives i moviments socials de la ciutat

Comuns Rubí convoca la quarta edició del concurs 'Fem-ho en Comú' per donar suport econòmic a entitats sense ànim de lucre, cooperatives i moviments socials de l'àmbit local. 

Ho farà amb els "excedents de sou" de la regidora dels Comuns, Ànnia Garcia, i de l’actual assessor del govern municipal, Pau Navarro. Tots dos, per codi ètic, tenen establerta una limitació màxima de 3,5 salaris mínims interprofessionals per 14 pagues.

La convocatòria d'aquesta quarta edició es va obrir el 6 d'octubre i està dotada amb 4.000 euros, que es distribuiran en dos premis de 2.000 euros per a cada projecte guanyador, corresponents als excedents de sou dels mesos des de desembre de 2021 a novembre de 2022. 

Podran participar, fins al 18 de novembre, associacions, fundacions, cooperatives sense ànim de lucre i col·lectius o plataformes de moviments socials que actuen a la ciutat. 

El comitè avaluador tindrà fins el dia 20 de novembre d'enguany per tal de triar als projectes seleccionats que passaran a votació dels Comuns de Rubí.

Un cop finalitzada la votació els dos projectes que obtinguin el major número de vots seran escollits guanyadors del primer i segon lloc.

Els projectes es poden presentar per correu electrònic (rubi@encomu.cat); per Facebook (comunsrubi), per WhatsApp (644899062) o bé Telegram (@ecp_rubí).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació