Comuns-Sumar centra el seu acte a Rubí en la necessitat d'infraestructures i més transport públic

Els candidats han fet èmfasi en la creació de la segona estació de FGC a la ciutat

Comuns-Sumar ha celebrat aquest dissabte 27 d'abril a les 11h el seu primer acte de campanya a Rubí per les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig. L'esdeveniment ha comptat amb la presència del regidor d'Habitatge i Memòria Històrica de l'Ajuntament de Rubí, Jordi Arnaiz, l'exalcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, i l'exregidora del consistori rubinenc, Ànnia Garcia.

La formació encapçalada per Jéssica Albiach ha centrat l'acte en la necessitat d'ampliar i fer noves infraestructures. Arnaiz ha fet èmfasi en el fet que Rubí ha de tenir la segona estació dels Ferrocarrils de la Generalitat i que la ciutat ha de tenir més suport amb el transport públic.

Jordi Arnaiz i Laura Campos a l'acte de Comuns-Sumar a Rubí. Foto: Pablo Sánchez-Montañés

Jordi Arnaiz i Laura Campos a l'acte de Comuns-Sumar a Rubí. Foto: Pablo Sánchez-Montañés


D'altra banda, Campos ha afirmat que "durant massa temps, no només Rubí, sinó que molts municipis de l'Àrea Metropolitana, han estat al pati de darrere de la ciutat de Barcelona". Ha recalcat en què aquestes sempre s'han emportat les infraestructures que la capital no volia, com l'abocador de Rubí. Ha acabat amb la seva oposició de la B-40 i la voluntat de promoure la mobilitat sostenible.

El rubinenc, Jordi Arnaiz, és el número 49 a la llista de Comuns-Sumar, i Laura Campos, com a representant del Vallès Occidental, és la número 8.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.