El consistori municipal augmenta el nombre de tinències d'alcaldia

També s'ha modificat les designacions de les àrees d'alguns regidors

El govern municipal ha fet públic la mesura d'ampliar el nombre de tinències d'alcaldia i la modificació de la designació d'algunes competències de les àrees dels regidors.

L'equip d'Ana María Martínez ha augmentat el nombre de tinències fins a 8, el mateix número d'edils que té el PSC al Ple, exceptuant a l'alcaldessa. Per tant, tots els socialistes agafen la responsabilitat de sustentar aquest càrrec amb el següent ordre: Moisés Rodríguez, Rafael Güeto, Mari Carmen Alarcón, Juan López, Marta Oliva, Annabel Cuesta, Juan Antonio Brustenga i Víctor García; respectivament. Aquesta iniciativa no suposa un augment de sou per als tinents d'alcalde, ja que la seva dedicació al treball d'edil és a temps complet i la seva retribució és la mateixa independent d'altres càrrecs. Aquest salari és de 61.750,80€ a l'any.

Per altra banda, s'han fet diverses modificacions a les designacions de les àrees d'algunes regidories. Una d'elles és Mari Carmen Alarcón, que ara passa a tenir les competències de Drets Socials, Gent Gran i Infància. Annabel Cuesta té la regidoria d'Igualtat, Comunicació i Noves Tecnologies, Joventut, Salut Pública i Cooperació. Victor García, que passa a tenir una jornada parcial, és l'encarregat de portar la cartera d'Ocupació, Educació, Empresa i Rubí Brilla. Moisés Rodríguez és el regidor de Projecció de Ciutat, Promoció Cultural, Innovació, Desenvolupament Econòmic i RRHH.

Els canvis respecte al cartipàs aprovat el juny de 2023 no suposen moltes modificacions. La resta de l'equip continua tal com es va acordar per part del PSC amb En Comú Podem i PP.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.