El portaveu de Veïns per Rubí, denunciat per maltractament, assegura que "és fals"

Toni García diu que les acusacions de la seva exparella no són certes i el seu partit li dona suport

El portaveu de Veïns per Rubí, Toni García, ha informat aquest dimecres, en roda de premsa, que la seva exparella i mare de dos fills l’ha denunciat per amenaces de mort, agressions sexuals i maltractament físic i psicològic, tant a ella com als menors.

Segons el regidor, són uns fets “completament falsos” i ha assegurat que l’acusació de la seva exdona “no és casual”, donada la proximitat de les eleccions municipals del 28 de maig. “Sap que una acusació així pot enfonsar la meva trajectòria política”.

En aquest sentit, García ha anunciat que el seu advocat, Raúl G. Barroso, qui va participar com acusació popular en el cas Mercuri per corrupció a Sabadell, presentarà una querella per denúncia falsa i que té proves per demostrar-ho, tot i que no les farà públiques per no perjudicar la seva defensa.

El portaveu de la formació local considera que darrere d'aquesta situació hi hauria una maniobra política del PSC de Rubí i creu que el seu cas es pot utilitzar com a cortina de fum “per tapar els casos de possible corrupció de l’Ajuntament”.

Sonia Gómez, membre de Veïns, ha explicat que García va posar a disposició del partit el seu càrrec però “de forma unànime” no es va acceptar la seva dimissió. “Si es demostressin els fets, no només els rebutjaríem i condemnaríem sinó que exigiríem el seu cap, però de moment no és així i creiem en la seva presumpció d’innocència”.

Davant les declaracions de Toni García, el PSC ha manifestat el seu absolut rebuig "al fet d'intentar treure rèdit polític d'un fet tan greu i seriós com és un presumpte cas de violència masclista".

Des del partit socialista han dit que confien en la justícia i esperen que "aquest cas sigui tractat en els espais adequats i amb el rigor que la família mereix, sobretot pel que fa a la intimitat dels menors".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.