En Comú Podem presenta 'Revista: Vivències de dones' i els premis 'Dones Referents'

Les dues guardonades han sigut l'Anna Tamayo i la Piedad España

La formació política de En Comú Podem Rubí ha celebrat aquest divendres 15 de març una jornada dedicada al Dia de la Dona. L'acte ha tingut lloc al Centre Cívic Ca n'Oriol (carrer Sòria, 5) a les 18h amb dues iniciatives: la 'Revista: Vivències de dones', presentada per Lloly Llorente i amb l'actuació musical de Denalis Bollywood. A més, també ha tingut lloc el lliurament de premis 'Dones referents', les quals les dues guanyadores han sigut l'artista Anna Tamayo i l'emprenedora Piedad España.

L'edició de la revista se centra en els escrits de les experiències i vivències de diferents dones de Rubí, on expliquen diferents històries de resiliència, lluita i supervivència. Alguns textos estan escrits en prosa i altres en vers, i tots es basen en relats de superació.

Les premiades Anna Tamayo i Piedad España. Foto: Cedida

Les premiades Anna Tamayo i Piedad España. Foto: Cedida

 

 

D'altra banda, els premis 'Dones referents' han sigut per dues rubinenques molt rellevants. Una d'elles és l'artista i col·laboradora del TOT Rubí, Anna Tamayo, per la seva contribució a l'art i la societat de Rubí. L'altra guardonada és la Piedad España, emprenedora i propietària de la residència per a gent gran 'El Cel de Rubí', ja que va marcar un abans i després en crear el servei d'ajuda a domicili a Rubí.

L'esdeveniment ha finalitzat amb un brindis.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.