En Comú Podem Rubí presenta els seus actes amb motiu del 8M

Aquestes accions seran la segona edició de 'Dones referents' i 'Revista: 8M, vivències de dones'

El divendres 26 de gener a les 18h al Centre Cívic de Ca n'Oriol, En Comú Podem Rubí ha presentat tels seus actes amb motiu del 8M. Aquestes accions, que seran el 15 de març, són dues: la segona edició de Dones referents i, com a novetat, la Revista: 8M, vivències de dones.

La revista consistirà a recollir relats, que poden ser curts, lletres de cançons o qualsevol mena de producció de dones que transmetran les seves vivències del dia i com és viu com a dona. A través de la pàgina web de la formació, es podran enviar els escrits fins al 16 de febrer. El dia de l'esdeveniment a les 18h es farà la presentació de la revista, amb l'actuació del grup Denali Bollywood, on les autores que apareguin a la revista podran llegir els seus textos davant de tot el públic. Estarà en versió paper i impresa per a tothom.

Tot seguit, se celebrarà un any més el reconeixement de Dones referents. El seu objectiu és visibilitzar a les dones, les seves històries i assoliments. Tal com ha dit l'exregidora, Elena Montesinos, volen realçar allò que estigui "arrelat en el territori". Es farà un lliurament de guardons a partir de les 19h, a aquelles donen que són referents i alcen la veu. L'any passat van guanyar el premi l'equip femení d'hoquei del Cent Patins i la Francesca Mateo, rubinenca que ha treballat molt per la investigació del càncer. Aquest any, la formació ha volgut posar la mirada en altres àmbits i guardonaran a dones del sector social i de cures, i del món artístic.

Els actes es fan una setmana després del Dia de la Dona, amb la finalitat que el 8M tothom pugui anar a les concentracions.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.