En Comú Podem Rubí proposa fer un front d'esquerres a la ciutat

L'espai polític valora la necessitat de frenar la dreta a través d'un acord amb les forces progressistes del municipi

L'assemblea d'En Comú Podem Rubí va decidir ahir iniciar les converses per a la construcció d'una aliança progressista a la ciutat, després de les eleccions municipals del passat diumenge. Per a la formació, l'objectiu és garantir que a Rubí es continuïn fent polítiques progressistes.

Durant l'assemblea, la formació política ha fet una primera valoració del resultat de les eleccions municipals, a les que ECP va perdre un dels tres regidors que tenia. "Entenem que no hem sabut explicar a la gent tot el treball fet des del govern i la nostra proposta de transformació. La nostra primera responsabilitat abans i ara és amb la ciutat, i és des d'aquest lloc que començarem a articular un acord amb totes les esquerres, perquè la ciutat no perdi", en paraules del regidor Andrés Medrano.

La formació ja ha mantingut algunes converses, i ara s'iniciarà una ronda de contactes a les que es proposarà tot un seguit de qüestions i polítiques municipals a preservar i potenciar, com les polítiques feministes, ecologistes, antiracistes, drets fonamentals com l'habitatge o memòria democràtica.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.