ERC aposta per una ciutat verda amb més carrils bici

La formació republicana ha organitzat una bicicletada per denunciar la falta d'infraestructures adequades per a la bicicleta a Rubí

Uns 30 participants han recorregut la ciutat i els seus voltants en bicicleta, amb parades en diversos punts per explicar les actuacions del projecte de mobilitat d'Esquerra Republicana. Dario Peña, número 11 de la llista electoral, i Pedro Cancio, número 16, han explicat les accions que cal prendre per millorar la mobilitat sostenible.

WhatsApp Image 2023 04 16 at 10.54.53

 

 

 

 

Peña assegura que ja hi ha un Pla de Mobilitat Sostenible, però que no s'ha implementat, i que si s'apliqués amb petites modificacions, connectaria diverses zones verdes de la ciutat i amb els espais naturals de la comarca. Cancio, president del club ciclista de Rubí, diu que la ciutat ha perdut deu anys en mobilitat sostenible, però que només caldria aplicar el pla de forma gradual i planificada per fer de Rubí una ciutat d'avantguarda.

El recorregut de la bicicletada ha sortit de la plaça Guardiet fins a la zona de La Llana per tornar després a la trama urbana, i ha seguit pel carril bici de La Llana després que l'Ajuntament de Rubí denegués el permís per a l'itinerari previst per ERC, que era una anella al voltant de la ciutat que ja es va fer al 2015.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.