ERC proposa posar càmeres de seguretat als autobusos de Rubí per millorar la circulació

La formació municipal també vol que el ple municipal doni suport a la regularització extraordinària de persones migrants a l’Estat espanyol

Esquerra Republicana de Rubí proposarà en el pròxim ple municipal de setembre la incorporació de càmeres de seguretat als vehicles del bus urbà "per garantir la bona circulació".

Així ho han anunciat a través d'un comunicat de premsa, en el qual expliquen que sovint els autobusos que cobreixen les diferents línies regulars a la ciutat es troben amb situacions que dificulten la seva circulació i que provoquen retards, de vegades per vehicles mal aparcats en zones que obstaculitzen el seu pas. És per aquest motiu que la formació republicana proposarà al ple la incorporació de càmeres frontals als vehicles de la flota d’autobús urbà perquè es realitzin gravacions contínues i la Policia local pugui actuar d’ofici a l’hora de multar els conductors que infringeixin el codi de circulació.

D'altra banda, ERC Rubí demanarà donar suport a la campanya de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) del moviment de persones migrants “RegularizaciónYa”, per a una regularització extraordinària de persones migrants a l’Estat espanyol.

Des del partit representat per Xavier Corbera recorden que aquest mecanisme de regularització extraordinària ha estat utilitzat per un important nombre de països. "A l’Estat espanyol s’han produït sis processos de regularització des de 1978. Quatre processos sota govern del Partit Socialista i dos sota govern del Partit Popular".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.