ERC Rubí demana als partits del ple "una resposta unitària" per les declaracions de Villarejo

Exigeixen la compareixença immediata al Congrés del president del Govern espanyol, del ministre de l'Interior i de l'exdirector del CNI

Aquest dimarts, l'excomissari de la Policia Nacional, José Manuel Villarejo feia unes incendiàries declaracions en seu judicial sobre els atemptats del 17 d'agost, on van perdre la vida dos rubinencs, i assegurava que va ser "un error greu" de l'aleshores director del Centre Nacional d'Intel·ligència, Félix Sanz Roldán, que "va calcular malament les conseqüències per donar un petit ensurt a Catalunya" els dies previs al referèndum de l'1 d'octubre.

Més info: Villarejo diu que el CNI volia donar "un petit ensurt a Catalunya" amb els atemptats del 17-A

És per aquest motiu que Esquerra Rubí demana als grups municipals que formen part del ple municipal "una resposta unitària" de l'Ajuntament sobre les declaracions de Villarejo. "Rubí va patir de primera mà les conseqüències d’aquests atemptats amb la pèrdua de la vida de dos ciutadans i el patiment del seu entorn familiar i d’amistats. Persones que es mereixen conèixer la veritat i que han de tenir el suport del seu Ajuntament per esclarir els dubtes generats per aquestes declaracions", ha dit la formació republicana a través d'un comunicat. 

Els republicans també proposen exigir per carta la compareixença immediata al Congrés del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, del ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, i de l'exdirector del CNI Félix Sanz Roldán.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.