ERC Rubí escull Robert Masalias com a nou president

Aquest dilluns ERC Rubí ha renovat l'Executiva local en una assemblea organitzada per a militants

Esquerra Republicana de Rubí ha celebrat aquest dilluns 19 de febrer una assemblea organitzada per a militants on s'ha renovat l'Executiva Local i s'ha escollit Robert Masalias com a nou president. Masalias ha recordat que "la nova executiva està formada per 12 membres, però confiem en tota la militància per tirar endavant el nostre projecte".

El president sortint, Joan Puntí, ha agraït a tota la militància el suport rebut i ha desitjat molta sort a la nova etapa que comença per a l'executiva del partit. També s'ha mostrat agraït el portaveu de la formació, Xavier Corbera, qui ha afegit que "amb els nous regidors i l'executiva renovada podrem fer una oposició constructiva i explicar el nostre projecte de ciutat a tothom".

La nova executiva està formada per Robert Masalias (President), Jordi Codina (Secretaria d'Organització), Glòria Font (General), Mireia Rey (Finances), David Miró (Imatge i Comunicació), Teresa Safont (Dones), Ricard Abellán (Política Municipal), Nabila Barrouhou (Ciutadania), Dario Peña (Transició Ecològica), Moisés Pozo (Urbanitzacions), Laura Alegre (Polítiques Socials) i Òscar Arnaiz (Noves Tecnologies).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.