Es convoca un Ple municipal extraordinari pel dimecres 11 d'octubre

Un dels punts està relacionat amb la modificació de les ordenances fiscals i preus públics per l'any 2024

Es convoca un Ple municipal extraordinari pel dimecres 11 d'octubre a les 17h. A la sessió hi estaran presents tots els grups municipals amb l'objectiu d'aprovar uns punts que no poden esperar per al Ple ordinari que se celebra l'últim dijous de cada mes.

A la parta resolutiva, la que proposa l'Ajuntament de Rubí, n'hi ha tres punts que són els que volen tirar cap endavant. El primer està relacionat amb la modificació de les ordenances fiscals i preus públics per l'any 2024. En aquesta mesura, es contempla la pujada de l'Impost de Béns Inmobles (IBI) un 12% i l'augment de la taxa de residus un 33%. Algunes formacions polítiques locals, com Veïns per Rubí, ja ha avançat que votarà un 'no' a aquestes propostes. Un altre apartat que va relacionat, és el de la delegació del tractament de les fraccions orgàniques, resta i voluminosos al Consell Comarcal del Vallès Occidental. El tractament d'aquests residus, igual que altres poblacions de la comarca, passarà a ser càrrec de l'òrgan del Vallès Occidental i no tindrà les competències el municipi.

Per altra banda, n'hi haurà un altre punt referent a aprovar una aportació complementària municipal a la Font del Ferro per assumir necessitats de funcionament. En aquest espai, es fan nombroses tasques socials per a la inclusió de la ciutadania amb diversitat funcional al mercat laboral.

Aquest serà el primer Ple municipal extraordinari del mandat 2023-2027.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.