Esquerra Rubí presenta noves propostes per transformar la ciutat

El programa electoral busca convertir Rubí en un municipi sostenible, segur i amb més serveis de qualitat

Esquerra Rubí ha presentat aquesta tarda el seu programa electoral amb l’objectiu de transformar la ciutat de Rubí. 

Els republicans volen convertir Rubí en una 'Ciutat Republicana – Ciutat 4S' segons la qual, cadascuna de les propostes tindrà com a base els valors de llibertat, igualtat, fraternitat i respecte. A més, la formació vol apostar per l’equilibri social, econòmic i natural que encaixi amb les 4S: sostenible, segura, socialment justa i amb serveis de qualitat.

En matèria sostenible, Esquerra proposa plantar més arbres i remodelar places i carrers. Els republicans creuen que un aire més net farà de Rubí una ciutat més amable i saludable pels seus ciutadans.

La formació groga creu també que cal reforçar la seguretat, així com millorar la neteja i el manteniment de la ciutat. Per aconseguir-ho, Esquerra proposa millorar l’enllumenat i crear l’Oficina de Lluita contra l'Incivisme, i que les polítiques de seguretat depenguin directament d’alcaldia.

Els republicans volen remodelar els antics cinemes de Les Torres i crear una xarxa de centres cívics, a banda de l’ampliació del parc d’habitatge públic, i també impulsar d’un pla de manteniment dels centres educatius. Esquerra Rubí ha proposat la creació del Campus de la Formació Professional de Rubí, l’impuls de Rubí Delivery: una plataforma col·laborativa del comerç de proximitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.