Ester Capella: “La governabilitat de l’Estat espanyol depèn d’una solució política per a Catalunya”

La consellera de Justícia, Ester Capella, visita Rubí en un acte electoral d’Esquerra Republicana

La consellera de Justícia, Ester Capella, ha visita aquest dimarts 4 de novembre Rubí amb motiu de la campanya electoral d’ERC. L’Ateneu municipal ha estat el lloc escollit per a la celebració de l’acte de campanya de cara a les eleccions del pròxim diumenge 10 de novembre, que ha estat presentat pel portaveu del grup municipal, Xavier Corbera.

Capella ha demanat el vot per ERC i ha declarat que si “Esquerra és forta el proper 10 de novembre serem capaços de plantar cara a la repressió i a l’Estat”.

La consellera de Justícia, Ester Capella, amb el protaveu d'ERC a Rubí, Xavier Corbera. FOTO: Cedida

La consellera de Justícia ha assegurat que “la governabilitat de l’Estat espanyol depèn d’una solució política per a Catalunya” i ha explicat que va haver-hi l’oportunitat de formar un govern progressista però ERC es va abstenir “sabent que era la millor opció per iniciar un diàleg amb l’Estat però van preferir anar a unes eleccions”.

Segons la consellera, la solució a la situació actual de Catalunya “ha de passar per l’amnistia, el diàleg i el referèndum” i ha acusat al govern de Pedro Sánchez de preferir repetir les eleccions pensant en el partidisme abans que no pas en la ciutadania. “Han d’entendre que quan no tenen la majoria han de ser capaços de negociar amb tothom”, ha afegit Ester Capella.