L'exregidora de l'AUP Betlem Cañizar, a les llistes de la CUP per a les eleccions catalanes

L'exregidora ocuparà la posició número 49 per Barcelona als comicis del 12 de maig

La CUP ha fet públiques les seves llistes de cara als comicis del 12 de maig i ja sabem qui acompanyarà a Laia Estrada, que està al capdavant del projecte. En la llista per Barcelona trobem a la rubinenca Betlem Cañizar, a la posició 49, qui va ser portaveu i regidora de l'AUP a Rubí durant el mandat 2019-2023.

Actualment, Cañizar es dedica a l'ensenyament, però també té un paper molt activista a la ciutat. De fet, va ser coordinadora de Ca la Dona entre el 2003 i el 2014. A les eleccions al Parlament del 2017 també va estar present a les llistes, ocupant en aquell moment la posició número 55.

En les últimes eleccions municipals, l'AUP va aconseguir doblar la representació i van passar d'un regidor a dos. En les últimes eleccions autonòmiques van obtenir 9 diputats, convertint-se en cinquena força política.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.