Ignacio Garriga visita Rubí a la precampanya de les eleccions del 12-M

El número 1 de Vox a Catalunya ha estat acompanyat de la portaveu municipal, Nerea Andrés

El líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, ha visitat Rubí el divendres 5 d'abril a la tarda en el marc de la precampanya de les eleccions catalanes del 12 de maig. La formació ha posat una carpa informativa a la plaça del Mercat amb diversos integrats, entre ells, la portaveu del partit a la ciutat, Nerea Andrés.

Garriga ha començat parlant sobre la visita que ja va fer a Rubí l'any 2012. Ha fet èmfasi en els temes de seguretat, habitatge i serveis públics. El portaveu de Vox al Parlament de Catalunya ha dit que: "no farem ni un pas enrere pel que sembla que ja alguns volen que sigui una campanya on ens intentin silenciar i acovardir. Nosaltres continuarem recorre'ns tots els punts de Catalunya, com hem fet aquests últims tres anys". Ha atacat durament a l'esquerra i l'independentisme, i ha criticat al president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, i al líder del PSC, Salvador Illa, per les seves polítiques per a fer front a la sequera.

Ignacio Garriga amb Nerea Andrés. Foto: Redacció

Ignacio Garriga amb Nerea Andrés. Foto: Redacció

Davant la pregunta de si algun rubinenc o rubinenca que forma part del partit vagi a les llistes de Vox per la circumscripció de Barcelona, Nerea Andrés ha dit que "encara no s'han fet públiques, per la qual és a una cosa que no podem respondre."

La visita del número 1 de Vox a les llistes dels pròxims comicis no ha estat exempta de polèmica, ja que alguns ciutadans i ciutadanes s'han apropat a la carpa per a cridar "fora feixistes dels nostres barris".

Pancartas d'alguns manifestants. Foto: Redacció

Pancartes d'alguns manifestants. Foto: Redacció

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.