Ivan Vila: "En els darrers anys la ciutat no ha avançat, calen cares noves i canvis estructurals"

A l'acte de presentació del candidat de Junts per Rubí, s'han mostrat les línies mestres del seu programa electoral

Aquest matí, Junts per Rubí ha celebrat l'acte de presentació del candidat a l'alcaldia de la ciutat, Ivan Vila, als Jardins de l'Ateneu Municipal. Durant la jornada han intervingut l'exconsellera Lourdes Ciuró, el també exconseller Josep Rull, i Miriam Noguera, portaveu del partit al congrés. Les actuacions musicals han amenitzat l'acte de principi a fi.

Vila ha insistit en la necessitat que té el municipi de fer un canvi de dinàmiques, i de valorar els projectes que demana la ciutat, destacant que l'objectiu per aconseguir això és que Junts entri a l'Ajuntament. "El panorama al ple de l'Ajuntament és desolador, tenim uns partits (···) que no tenen cap iniciativa i que governen sense escoltar a la gent, sense escoltar a les entitats i amb un projecte de ciutat esgotat", ha declarat el candidat.

En els darrers mesos, el partit ha plantejat el que seran les línies mestres del seu programa electoral, que compta amb propostes de seguretat al comerç i amb plans de millora integral als barris, entre d'altres. En aquesta línia, Vila ha explicat que, sota l'eslògan "Rubí en positiu", porten cinc eixos que marcaran les seves iniciatives, una ciutat més moderna, una ciutat més cívica i més segura, una ciutat més neta i sostenible, i una ciutat amb més cura de les entitats i associacions de la ciutat.

Miriam Noguera, ha deixat clar que l'única esperança de canvi per a Catalunya és que es "tenyeixi de turquesa" a les pròximes eleccions. "La gent està molt avorrida de la política de sempre, amb la gent de sempre i fen les coses com sempre", ha explicat Noguera.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.